Voor wie

Bij SPC Rijnmond is iedereen welkom. We vinden het belangrijk dat iedereen kan bewegen en daar leggen we in de trainingen ook de focus op. Niet voor niks is onze slogan ‘Focus on movement’.

Zo bieden we:
• trainingen voor (top)sporters
• jeugd en volwassen met (ernstig) overgewicht
• kinderen die willen bewegen
• jeugd en volwassen die beter willen worden in hun sport

SPC Rijmond - Voor wie

(TOP)SPORTERS

SPC Rijnmond traint al jaren topsporters uit de voetbal-, hockey-, tennis-, honkbal-, boks- en atletiek wereld. We helpen topsporters om nog beter te presteren in hun sport.

Bewegen is belangrijk voor iedereen. Wanneer je als kind goed leert bewegen, heb je daar heel je leven voordeel van. Wij werken met de jeugd aan diverse bewegingsmethodes.

RE-INTEGRATIE

Fit for the Job is een programma voor de gemeente Rotterdam waarin we mensen in de bijstand of de WW helpen met het verbeteren van hun leefstijl.

JEUGD MET OVERGEWICHT

Wil je weer in beweging komen en afvallen en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan mee doen met Rijnmond Fit. Ook kinderen van 4 t/m 17 jaar met ernstig overgewicht helpen wij met het Rijnmond Kids programma.

SPC Rijmond - Blijf bewegen

VOLWASSENEN MET OVERGEWICHT

Wil je weer in beweging komen en afvallen en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken? Kom dan mee doen met Rijnmond Fit. 

SENIOREN

Bij SPC Rijnmond vinden wij het belangrijk om ook op latere leeftijd fit en vitaal te blijven. Een soepel lichaam zorgt voor een heldere geest. Daarom verzorgen wij specifieke trainingen voor ouderen.

BEDRIJVEN

Sport is een mooie manier om mensen bij elkaar te brengen en te verbinden. Dit draagt bij aan de vitaliteit van je bedrijf, zorgt voor een betere sfeer op de werkvloer en helpt bij het terugdringen van ziekteverzuim.

MENSEN MET EEN BEPERKING

Sport is mooi, sport is belangrijk, sport levert veel op. Het is fantastisch om te doen en brengt vooral ook veel plezier en ontspanning. Het is daarom fijn dat mensen met een beperking dit bij SPC Rijnmond ook kunnen ervaren.

SCHRIJF JE VANDAAG IN...

EN WORD OOK LID VAN ONS UNIEKE BEWEGINGSCENTRUM

SPC Rijmond - logo SPC wit

Het Sport Performance Centre Rijnmond is het eerste sportcentrum in Nederland waar bewegen centraal staat.

Scroll naar boven