Senioren

Bij SPC Rijnmond vinden wij het belangrijk om ook op latere leeftijd fit en vitaal te blijven. Een soepel lichaam zorgt voor een heldere geest. Daarom verzorgen wij specifieke trainingen voor ouderen. Tijdens de trainingen leren wij u beter en efficiënter bewegen. Daar heeft u ook in het dagelijks leven veel voordeel van.

SPC Rijmond - Senioren
SPC Rijmond - Senioren

Tijdens al onze trainingen richten we ons op het verbeteren van coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Dus ook voor de senioren, ieder op zijn eigen niveau. Het belangrijkste is in beweging komen en dit samen doen met andere senioren.

Wist u dat?
• Bewegen een positief effect heeft op uw gezondheid en het de kans op chronische ziekten verkleint?
• Bewegen zorgt voor een beter humeur, een betere nachtrust en een scherper geheugen?
• Samen bewegen zorgt dat u zich minder eenzaam voelt. Het is ook nog eens gezellig en samen houdt u het makkelijker vol.

Onze trainingen voor senioren zijn groepslessen van een uur. Tijdens de trainingen doen we oefeningen die u in het dagelijks leven helpen, zoals opstaan van de bank, iets uit het keukenkastje pakken, sokken aan doen, boodschappentassen dragen of een kleinkind optillen. Door te trainen kun je er beter in worden, op elke leeftijd. Daarnaast zijn de trainingen bij SPC gezellig, zo is er altijd tijd voor een praatje en aandacht voor elkaar.

Aanmelden

Kosten

1 keer in de week trainen kost € 15 per maand.
2 keer in de week trainen kost € 30 per maand.

Aanmelden?
Wilt u meedoen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar: 010 – 210 87 75 of vul onderstaand inschrijfformulier in:

Klik hier voor het formulier.

Tijden

Maandag
15:00 – 16:00 uur

Donderdag
10:00 – 11:00 uur
11:30 – 12:30 uur

SCHRIJF JE VANDAAG IN...

EN WORD OOK LID VAN ONS UNIEKE BEWEGINGSCENTRUM

SPC Rijmond - logo SPC wit

Het Sport Performance Centre Rijnmond is het eerste sportcentrum in Nederland waar bewegen centraal staat.

Scroll naar boven