(Top)sporters

SPC Rijnmond traint al jaren topsporters uit de voetbal-, hockey-, tennis-, honkbal-, boks- en atletiekwereld. We helpen topsporters om nog beter te presteren in hun sport.

Dit doen we door de basis van sporten, lopen, verder te verbeteren. Natuurlijk kijken we naar de sport die je beoefent en passen daar de trainingen specifiek op aan.

SPC Rijnmond - training Denzel Dumfries

Lopen
De basis van de meeste sporten is lopen. Vaak zien we dat de beweging tijdens het (hard)lopen efficiënter kan, zelfs bij topsporters. Door te werken aan het verbeteren van coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid, wordt het lopen efficiënter en word je sneller, wendbaarder en explosiever.

Het doel van de trainingen is om je beter en efficiënter te leren bewegen. Op die manier kun je op hoog niveau presteren en kunnen veel blessures voorkomen worden.

Ook zorgen wij ervoor dat je op het juiste moment piekt, zodat je tijdens wedstrijden je hoogst mogelijke niveau haalt.

Trainingen

Tijdens personal trainingen werken we samen met jou aan je looptechniek, snelheid en wendbaarheid passend bij jouw sport.

Kom bij ons trainen!

Wil je ook werken aan je snelheid, explosiviteit en wendbaarheid? Bel of mail ons dan voor een afspraak of meer informatie.
Tel: 010 – 210 87 75 of stuur een mail naar info@spcrijnmond.nl

SCHRIJF JE VANDAAG IN...

EN WORD OOK LID VAN ONS UNIEKE BEWEGINGSCENTRUM

SPC Rijmond - logo SPC wit

Het Sport Performance Centre Rijnmond is het eerste sportcentrum in Nederland waar bewegen centraal staat.

Scroll naar boven