De plyostep is een uniek trainingsmiddel waarbij kracht, behendigheid en snelheid op een effectieve manier worden getraind. Het unieke aan de plyostep is dat er verschillende loopvormen uitgezet kunnen worden. Hierbij kunnen de trainingen zo specifiek mogelijk gemaakt worden voor elke sport en elk trainingsdoel.

Een set bestaat uit 12 trapeziumvormige plyosteps voor slechts €150,- (incl. btw). Ze zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled rubber.

 

Kenmerken
– De plyostep kan voor revalidatietraining gebruikt worden maar ook voor blessurepreventie
– Kan gebruikt worden als een evaluatiehulpmiddel om spelers te testen
– Heeft voordelen voor atleten op elk niveau
– Is gemaakt van hoogwaardig gerecycled rubber
– 2 jaar garantie150,- (incl. btw). Ze zijn gemaakt van hoogwaardig gerecycled rubber.

Tennis

Bij tennis is goed voetenwerk van cruciaal belang. De split step, aansluitpas en de bal aanvallen zijn een aantal belangrijke bewegingen. Door middel van de plyostep kan een situatie met betrekking tot het voetenwerk in tennis makkelijk worden nagebootst. Ook professionele tennissers maken gebruik van de plyostep.

Voetbal

Open draaien, snel van richting veranderen en goed voetenwerk kunnen het verschil zijn tussen net wel of net niet een doelpunt maken. De plyostep helpt voetballers bij het trainen van onder andere deze aspecten in het voetbal. Ook professionele voetballers maken gebruik van de plyostep om hun wendbaarheid en snelheid te trainen.

Atletiek

Bij atletiek is een juiste looptechniek van groot belang. Het verbeteren van het voetenwerk door middel van de plyostep kan bijvoorbeeld in de sprint tienden van seconden tijdwinst opleveren. De plyosteps kunnen zowel los van elkaar worden als aan elkaar worden neergelegd. Hierdoor worden de oefeningen heel gevarieerd en divers.

Beste;;en van de Plyostep kan via onze webshop.

 

Contactgegevens

Sport Performance Centre Rijnmond
Reitdiep 1, 3077 AZ  Rotterdam
010-2108775

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur
zaterdag en zondag van 9:00 tot 14:00 uur

 

 

 

 

 

Contactgegevens:

Sport Performance Centre Rijnmond
Reitdiep 1, 3077 AZ  Rotterdam
010-2108775

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur
zaterdag en zondag van 9:00 tot 14:00 uur