Een groep van maar liefst 50 enthousiaste taekwondoka’s is deze week twee keer over de vloer geweest bij SPC Rijmond. Het fanatisme dat de sporters uit Nederland, maar ook uit Frankrijk, België en Denemarken, meenamen, deed bij de trainers van SPC een brede glimlach op het gezicht ontstaan.

Het internationale, relatief jonge gezelschap van taekwondoka’s heeft eens in de zoveel tijd een uitwisseling. Ze kennen elkaar van grote internationale toernooien en vinden het leuk en leerzaam om elkaar ook buiten de wedstrijden op te zoeken.

Zo zijn de Nederlanders vorig jaar bijvoorbeeld in Montpellier in Frankrijk geweest. Het mooie is dat de sporters elkaar wat gunnen, ook al zijn ze soms tegenstanders van elkaar. Door intensief te trainen met elkaar halen ze het beste in elkaar naar boven en krijg je het fanatisme waar we bij SPC Rijnmond een stukje van te zien kregen tijdens de twee trainingen van anderhalf uur.

Een van de begeleiders van de groep vertelt tegen SPC Rijnmond: “Ze zijn supergemotiveerd en heel erg enthousiast, ook al hebben ze het financieel gezien best moeilijk. Ze moeten alles zelf bekostigen.”

De trainingen bij SPC zijn mede mogelijk gemaakt door Rotterdam Topsport. Kijk hieronder voor een foto-impressie van de trainingen.

 

Contactgegevens

Sport Performance Centre Rijnmond
Reitdiep 1, 3077 AZ  Rotterdam
010-2108775

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur
zaterdag en zondag van 9:00 tot 14:00 uur

 

 

 

 

 

Contactgegevens:

Sport Performance Centre Rijnmond
Reitdiep 1, 3077 AZ  Rotterdam
010-2108775

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur
zaterdag en zondag van 9:00 tot 14:00 uur