Nieuwe reeks hardloopclinics in maart 2019!

Wil jij ook zo makkelijk mogelijk de finish halen? Of wil je voorgoed af van die blessures? Bij SPC Rijnmond leren we je in 6 clinics waar je op moet letten wil je een goede en betere hardloper worden.

Op de dinsdagen 5 maart, (let op: 12 maart slaan we over), 19 maart, 26 maart, 2 april, 9 april en 16 april ben je weer van harte welkom van 19:00 – 20:30 uur. We hebben er inmiddels enkele succesvolle reeksen op zitten en we zijn in januari met de derde begonnen. Steeds meer hardlopers weten ons te vinden en daar zijn we heel blij mee.

Wat gaan we doen?

We gaan niet alleen maar hardlopen, we kijken ook naar hoe lenig je bent, op welke manier je gebruikmaakt van je handen en voeten en hoe sterk je bent. Dat doen we aan de hand van een stukje kennis en theorie waarin we gaan kijken naar coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. En dat allemaal specifiek gericht op jou als hardloper.

Na de theorie gaan we in de praktijk oefenen, leren en naar elkaar kijken, zowel in de sporthal van SPC Rijnmond als op een van de mooiste onontdekte stukjes van Rotterdam, het Eiland van Brienenoord. We letten op je loophouding en -techniek en focussen op hoe we dat kunnen verbeteren.

In het kort:

Voor wie: iedereen die een betere hardloper wil worden, een basisconditie is niet nodig
Wat: 6 clinics over hoe je een betere hardloper wordt i.s.m. Run2Day Rotterdam
Waar: bij SPC Rijnmond aan het Reitdiep 1, op steenworpafstand van het Eiland van Brienenoord
Kosten: 125 euro
Aanmelding: stuur een e-mail naar info@spcrijnmond.nl

Wanneer:

Op de dinsdagen 5 maart, (let op: 12 maart is er geen clinic), 19 maart, 26 maart, 2 april, 9 april en 16 april van 19:00 – 20:30 uur. Kun je een keer niet? Haal de clinic tijdens een andere cursusreeks gewoon in.

De cursus staat onder leiding van Coach Gerben Solleveld.