Zeker 80 bewoners van verzorgingshuis Sonneburgh in Rotterdam-IJsselmonde hebben deze week meegedaan aan een dag actief bewegen en sporten. Het was de allereerste Fit & Fun Dag van SPC Rijnmond, in samenwerking met studenten van het Albeda Sport College.

Het ochtendprogramma van de Fit & Fun Dag bestond uit meerdere spel- en beweegvormen, waaronder balansoefeningen, een vitaliteitscheck, bewegen op muziek en bewegen met ballen. De deelnemers kregen allemaal een kaartje mee waarmee ze de workshops konden laten aftekenen. Ook hebben ze allemaal een scorekaart gekregen met daarop de resultaten van de vitaliteitscheck.

“Het was zo leuk”, zegt Anoeschka Daans, onze SPC-trainer die bij de dag aanwezig was. “Ik heb er zo van genoten. Je ziet dat die mensen blij zijn met een stukje aandacht wat ze op zo’n dag krijgen.”

Bericht gaat verder onder foto

Na de lunch gingen de senioren verder met een pittige wandeling en een potje bingoën. “Het was een fantastische dag, ik ben een ervaring rijker”, zegt Bradley el Idrissi, student op het Albeda College, die een groot deel van de dag had georganiseerd. Samen met een grote groep klasgenoten hebben ze de senioren een fantastische dag bezorgd.

De eerste Fit & Fun Dag was al met al een daverend succes. Het blijft hier niet bij, want we zijn al druk bezig met het organiseren van de volgende in een ander verzorgingshuis in Rotterdam.

Wist u trouwens dat we ook bij SPC Rijnmond zelf drie keer in de week Bewegen voor Senioren aanbieden? Klik hier voor meer informatie en kom snel langs bij ons.

 

Contactgegevens

Sport Performance Centre Rijnmond
Reitdiep 1, 3077 AZ  Rotterdam
010-2108775

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur
zaterdag en zondag van 9:00 tot 14:00 uur

 

 

 

 

 

Contactgegevens:

Sport Performance Centre Rijnmond
Reitdiep 1, 3077 AZ  Rotterdam
010-2108775

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur
zaterdag en zondag van 9:00 tot 14:00 uur