SPC Rijnmond

Het Sport Performance Centre Rijnmond is het eerste sportcentrum in Nederland waar bewegen centraal staat. Bij ons werken topsporters, recreanten, bedrijven, mindervaliden en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een positieve ontwikkeling van hun lichaam en motoriek.

Kom in beweging

Breedtesporters

 

Wilt u meer uit uw sporttalent halen, maar is topsport te hoog gegrepen? Dan helpen we u bij SPC Rijnmond graag om het beste in uzelf naar boven te krijgen. Door middel van personal trainingen zorgen onze trainers ervoor dat breedtesporters op een hoger niveau kunnen presteren.

Wij helpen u bij het werken aan kracht, snelheid, coördinatie, balans en uithoudingsvermogen. Ook kijken we specifiek naar de sport die u beoefent en passen de personal trainingen daarop aan.

Het doel van de trainingen is om u beter en efficiënter te leren bewegen. Op die manier kunt u op een hoger niveau presteren en voorkomt u blessures. Ook zorgen wij ervoor dat u op het juiste moment kunt pieken, zodat u tijdens wedstrijden uw hoogst mogelijke niveau behaalt.