Wist je dat de buurman van SPC Rijnmond al sinds de oprichting van ons bewegingscentrum hier over de vloer komt? Ard-Jan Hobbel traint twee keer in de week, één keer met de groep en één keer een personal training.

In het dagelijks leven is hij de commercieel directeur van Flakkee Verhuizers, dat onder andere kantoor houdt in Rotterdam, pal naast SPC. Toen Errol Esajas enkele jaren geleden het beweegcentrum opzette, ging hij de buurt verkennen en bij iedereen langs, zo ook bij Ard-Jan Hobbel.

Die werd ervan overtuigd om bij ons te komen sporten en sindsdien is hij niet meer weg te denken bij SPC. Na werktijd worden het kantoorpak verruilt voor sportkleding en stapt hij binnen om zich warm te fietsen en te gaan sporten.

Na drie jaar ziet Hobbel prachtige resultaten. Hij beweegt soepeler en heeft samen met zijn vaste personal trainer Huib een prima basis gelegd om de rondjes hardlopen weer op te kunnen pakken, zonder dat hij last krijgt van blessures. Ook in het dagelijks leven ziet Hobbel vooruitgang en dragen de trainingen bij aan een fitter en gezonder leven.

Bekijk hieronder het filmpje van Ard-Jan Hobbel. We spreken hem in zijn kantoor en hebben natuurlijk wat actiebeelden gemaakt tijdens een training.

Het verhaal van Hobbel laat zien hoe belangrijk het is om jezelf te ontwikkelen als je wat wilt bereiken. Dat kan met onze groepstrainingen, maar helemaal de personal trainingen zijn voor Hobbel een goed moment in de week om te werken aan motoriek, stabiliteit en het ontwikkelen van plezier in het sporten en in het dagelijks leven.

Wilt u ook meer plezier in het sporten of lukt het maar niet om een goede basis te leggen, blessurevrij te hardlopen of met een goed ontwikkelde motoriek de dagen op kantoor door te komen? Kom dan eens langs bij ons, bel voor meer informatie met 010-210 87 75 of stuur een e-mail naar info@spcrijnmond.nl. Onze trainers helpen u graag.

 

Contactgegevens

Sport Performance Centre Rijnmond
Reitdiep 1, 3077 AZ  Rotterdam
010-2108775

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur
zaterdag en zondag van 9:00 tot 14:00 uur

 

 

 

 

 

Contactgegevens:

Sport Performance Centre Rijnmond
Reitdiep 1, 3077 AZ  Rotterdam
010-2108775

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur
zaterdag en zondag van 9:00 tot 14:00 uur